top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMichel Scheidt

BackBone en Corona

Bijgewerkt op: 11 feb. 2021

Ook bij BackBone ontsnappen we helaas niet aan het Corona virus. Net als de rest van de wereld moeten we bepaalde aanpassingen maken om samen een veilige omgeving te creëren. Gezondheid staat bij ons altijd voorop en daarom houden we ons aan de adviezen en regels die door de overheid worden afgekondigd.

Om het fysieke contact te beperken werken wij zoveel mogelijk vanuit huis en spreken we elkaar via Teams. Helaas moeten we voorlopig onze playground dus nog even inwisselen voor ons thuiskantoor.

Als we toch ergens fysiek voor naar kantoor moeten komen, hebben we op locatie de nodige maatregelen genomen om elkaar veilig te kunnen zien. 

Uiteraard is het houden van 1,5 meter afstand voor iedereen een vereiste. Daarom zitten we tijdens het werk allemaal wat verder van elkaar af en hebben we een limiet voor het aantal mensen dat veilig samen in een kantoor of vergaderruimte mag zijn. 

Omdat wij de 1,5 meter willen aanhouden, wordt de lunch even wat anders. De lunch bij Backbone was altijd een gezellig moment waar de collega’s bijeenkomen. Tot (voorlopig) 2 maart eet jij je lunch op je eigen werkplek. 

Als we even opstaan van onze werkplek om een collega te bezoeken of een kopje koffie te halen gaat meteen ons mondkapje op. We moeten natuurlijk allemaal nog even wennen aan deze regel, daarom beschikken we over een mondkapjes voorraad voor de collega’s die hun eigen kapje nog even thuis zijn vergeten. Verder herinneren we elkaar er altijd aan als iemand zijn mondkapje vergeet op te doen en hangen er overal in het gebouw reminders.

De pingpong- en tafelvoetbal tafels in het pand zijn voorlopig helaas buiten gebruik. Een nieuwe toevoeging op kantoor zijn de pompjes met desinfectiemiddel die overal staan. Zo kunnen we na het maken van onze lunch of het zetten van een kopje koffie altijd met schone handen doorwerken. 

In deze ongewone tijd werken we harder dan ooit om ook op afstand samen te blijven groeien. Ondanks alles gaan we ook van 2021 weer een jaar maken dat in het teken staat van succes.



96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page