top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMichel Scheidt

Ronald is verkoper in hart en nieren

Ronald Bogaerds is een bekend gezicht op de werkvloer. De man achter WINNERS heeft ons wat verteld over wie hij is en wat hij doet.


Ronald is 40 jaar en vader van 3 kinderen.In zijn vrije tijd tennist hij en bezoekt hij graag festivals. Daarnaast houdt hij vooral ook van hard werken en persoonlijke ontwikkeling. Ronald is verkoper in hart en nieren en werkt al 20 jaar in de sales, waarin hij de afgelopen 15 jaar ook trainingen geeft. Hij wordt ingehuurd door onder andere grote loterijen en energieleveranciers om hulp te bieden met het verbeteren van hun salesresultaten.


Ronald wist vroeger al dat hij de beste wilde worden in verkopen. Toen hij op zijn 18e zijn eerste salesboek las besloot Ronald dat hij ooit ook zelf een boek zou gaan schrijven. Hij wist dat hij een goed verhaal nodig had om dit waar te kunnen maken. Sindsdien is hij bezig geweest met het ontwikkelen van dit verhaal. Begin dit jaar is zijndroom in vervulling gegaan. Zijn boek“Street Smart Sales” staat in de top 5 bestverkochte managementboeken van 2020.


Door het succes van zijn boek had Ronald veel aanvragen voor spreekbeurten en trainingen. Toen Corona kwam kon dit allemaal niet doorgaan en had Ronald ineens veel meer tijd vrij om andere dingen te gaan doen. Na het jarenlang helpen van andere salesbedrijven besloot hij om er zelf een te beginnen. Met behulp van Robbert en Michel, met wie hij al 20 jaar samenwerkt, is hij 2 maanden geleden WINNERS gestart. Ronald is bij WINNERS als een vis in het water. Hij gebruikt al zijn kwaliteiten en eigen adviezen om WINNERS hét platform te maken waar hij als verkoper zelf zou willen werken.


Bij Ronald ziet bijna elke dag er anders uit, maar hij heeft wel een vaste structuur. Hij start zijn dag met ontbijt op bed waarna hij zijn kinderen naar school brengt en snel door gaat naar kantoor. Elke dag begint hij om 09:00 met een kick-off met alle aanwezige verkopers. Hierna is hij druk met meetings of is hij te vinden op de vloer. Ronald doet bijna alles zelf, hij veel contact met adverteerders, is bezig met het bepalen van de strategie en sleutelt de hele dag door aan het bedrijf.


De belangrijkste taak van Ronald is het stimuleren van groei. Het is hierbijzijn doel om de beste verkopers binnen te halen en dagelijks de resultaten te verbeteren. Ronald gaat vaak om 17:00 uur naar huis maar dit betekent nog niet het einde van zijn werkdag. Nadat hij gegeten heeft en de kinderen naar bed heeft gebracht gaat hij aan de slag met de administratie, social media en het beantwoorden van alle berichten waar hij overdag niet aan toe is gekomen. Om 23:00 uur is Ronalds werkdag klaar en kan hij zijn wekker zetten voor de volgende dag.


Ronald heeft concrete doelen en dromen voor de toekomst. Hij wil de allerbeste zijn in alles wat hij doet. De beste vader, de beste man, de beste sales trainer en vooral de beste inspirator. Met WINNERS wil hij het allerbeste sales bedrijf van Nederland bouwen. De dromen van Ronald zijn om een villa aan de plas in Vinkeveen te hebben met uitzicht over het water, zijn oude caravan volledig op te knappen met alles erop en eraan en om een huis op Ibiza te hebben. Om dit te bereiken doet Ronald alles met volle inzet.


Ronalds belangrijkste advies voor het achternagaan van je dromen is om buiten je comfortzone te stappen en je doelen concreet te maken door ze op te schrijven. Hiermee bereik je persoonlijke groei.


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page