top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMichel Scheidt

Duco helpt Nerds groeien

Bijgewerkt op: 5 feb. 2021

Duco is een bekend gezicht binnen BackBone. Wij hebben hem een aantal vragen gesteld, want achter ieder gezicht zit een verhaal. Duco is 28 jaar en woont sinds een aantal jaar in Utrecht. Hij is opgegroeid in Zeist en komt hier nog regelmatig door zijn grote hobby voetbal.

Duco heeft hiervoor als Callcenter Supervisor bij NCOI gewerkt. Daar heeft hij zijn contract opgezegd, omdat hij hier de mogelijkheid krijgt om vanaf de start mee te bouwen aan een jong bedrijf. Hij wil later zelf ook gaan ondernemen, dus lijkt het hem goed om deze ervaring mee te maken. Naast zijn werk hier studeert Duco. Hij is hij bezig met zijn tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie.

Vanaf 1 september 2020 is Duco begonnen met werken voor WINNERS. Hier was hij Community Manager en verzorgde hij recruitment en backoffice taken voor WINNERS. Sinds 1 december is Duco geswitcht naar Nerds. Hier is hij nu, als hij het een naam moet geven, “Helpdesk Supervisor”. De afgelopen dagen heeft Duco kennis gemaakt met alle Nerds en heeft hij zichtzelf wegwijs gemaakt met alle systemen. De komende tijd richt hij zich vooral op het verbeteren van de communicatieve vaardigheden van de Support Nerds. Ook gaat hij de nieuwe Sales Nerds begeleiden. Daarnaast verzorgt hij de werving van nieuwe Sales en Service Nerds.

Duco werkt al lang binnen klantencontact. Hij vindt het allerleukst om te doorgronden hoe je een gesprek zo goed mogelijk kan voeren. Vooral de achterliggende psychologie hoe je klanten op een positieve manier kan beïnvloeden vindt hij interessant.

Wat Duco heel bijzonder vindt is dat iedereen in dit bedrijf goed met elkaar klikt, ongeacht hun achtergrond en leeftijd.

Als laatste vraag vroegen wij Duco hoe hij zichzelf over 10 jaar ziet. Hier moest hij goed over nadenken, want op dit moment in zijn leven zit hij goed op werkgebied. Hij denk dat hij over 10 jaar wel iets voor zichzelf begonnen is. Wat dat is, dat gaat hij nog ontdekken.


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page